ONSDAG | Simone Jarl Åsberg

Simone Jarl Åsberg

Annons

ONSDAG

IMG_6453IMG_6461

Snart helg igen, veckorna går så himla fort nu ! Hinner knappt med, heheheh. Idag har jag hållit mig inomhus, jätte blåsigt och kallt ute. Jag har städat, sytt in lite kjolar som var för stora i midjan, spelat in 2 videos. Ja, det är väl typ det. Förresten blir jag ALDRIG nöjd med mina videos, tycker att allt blir fel hela tiden. Orkar inte med mig själv. Nääh, nu ska jag nog fixa mig en kopp te eller varm oboy kanske och krypa upp i soffan en stund.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecca

  Älskar sminkningen, helt perfekt bas!
  Vilket läppstift har du på dig i din video “Glossybox september”? Har letat efter denna nyans alldeles för länge nu. Kraaam!! 😀

  1. simonejarlasberg

   Tusen tack, hihhi :-* Oj, det är faktiskt inget läppstift utan en brun läppenna från något random märke som är sjukt gammal, haha ! Kan kolla upp senare när jag är hemma vad den heter exakt och uppdatera detta svaret men misstänker att den inte går att få tag i längre då den är gammal som sagt. Kram Kram

 2. luna

  Hur mycket retuscherar du dina bilder egentligen? Du är dösnygg men du har helt plötsligt ingen näsa på dessa bilder.

  1. simonejarlasberg

   Jag ändrar alltid på ljuset i bilderna men retuscherar inte mitt utseende. I denna sminkningen testade jag en ny contour teknik av näsan, blev lite too much, håller med om det 😉 hehe ! Men det är så kul att leka runt ibland, testa nya saker med smink och se vad som faktiskt går att göra.

 3. zainab

  Hej!
  Kan du tipsa om äkta löshår sidor? har tjockt hår och vill ha löshår(mitt hår är lite över axlarna och vill ha långt hår)kan du tipsa om äkta tjocka löshår?  
  Mycket fin bloggg & dina videos är super :):)

  1. simonejarlasberg

   Jag köper alltid mitt hår från Pozehair.se, det är liiite tjockare än vissa andra märken. Utöver det har jag inte så mycket tips att komma med då jag alltid hållt fast vid samma märke i princip :p Kram

Annons
stats