FRIDAY | Simone Jarl Åsberg

Simone Jarl Åsberg

Annons

FRIDAY

rtewqwa

 

Och så var det Fredag igen, yey ! Vad har ni för planer idag ? Jag sitter just nu i morgonrock i köket och dricker kaffe. Sedan ska jag börja fixa mig lite smått för idag ska jag nämligen till Sam igen, min frisör som är bääääst. Nu är det dags att ta ur mitt löshår. Hade utan tvekan kunnat ha det längre för det känns nästan som nytt fortfarande men det krävs ju lite mer jobb och omvårdnad med löshår och jag har börjat tröttna plus att jag funderar på att färga håret något ljusare i överhåret. Jag är så trött på att färga utväxten varje månad eftersom jag är blond egentligen. Men vill samtidigt fortfarande vara brunett typ då jag trivs bättre som det. Har ni några tips på hur jag kan göra ? Heheh. Knepig situation.

Ikväll är det ju Idol också, wiii. Simon är lätt min favorit, så grym och cool ! Dock får jag kolla på det ensam, eller med mami kanske .. Aron ska nämligen iväg på något galenskap med jobbet, hehe. Jaja, uppdaterar er senare hur det blev med håret och allt sånt. Puss

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats