RUNAWAY TRAIN | Simone Jarl Åsberg

Simone Jarl Åsberg

Annons

RUNAWAY TRAIN

Nu sitter jag på tåget, väljer alltid tåg av en speciell anledning som jag kan berätta en annan gång. Det är ganska komiskt men ändå ett enormt problem för mig, haha ! Tänkte försöka koppla av nu och läsa lite i boken “Tid – Livet är inte kronologiskt” som är skriven av Alex Schulman och Sigge Eklund. Den är väldigt bra tycker jag, en riktig “tänka efter”-bok. Har någon av er läst den ? 

   
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Line

    Vet inte om du kanske redan har skrivit om det, men jag hade tyckt att det vore kul samt intressant om du skrev om hur/till vad du använder de olika oljorna som nämns i din “glossybox september”-video. Använder själv lite olika oljor så det är alltid givande att höra vilka oljor som andra använder och användningsområdet, vad de är bra till, om du upplever skillnad med dem och liknande. 🙂

  2. Sofie

    Hej fina du ! kan du göra ett inlägg helst idag om vilken kamera du använder och vilka lampor du har när du spelar in, kram! 

Annons
stats