BEAUTIFUL BOOKS | Simone Jarl Åsberg

Simone Jarl Åsberg

Annons

BEAUTIFUL BOOKS

IMG_1651 IMG_1652

Idag på jobbet så gick jag och min chef över till en resturang på ett ärende. Den lokalen brann för ett par månader sedan så den är såklart stängd nu och ska tydligen bli någon slags butik istället. Ägaren till den lokalen såg att jag kikade lite extra på en hög med böcker som låg på bardisken så han frågade om jag ville ha dom. Och det ville jag mer än gärna ! Nog för att jag älskar böcker och att läsa men det är något visst med såna här gamla böcker, eller hur ? Dom är helt fantastiskt vackra och facinerande. Perfekta som inredningsdetaljer också. Så tack du snälle man som gav mig dessa underbara böcker ! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats