JUNE LAST YEAR | Simone Jarl Åsberg

Simone Jarl Åsberg

Annons

JUNE LAST YEAR

111

Bästa med blogg = kolla tillbaka i arkivet, hihih. Förra året i Juni var det strålande fint väder och jag förälskade mig i gula naglar. Hade uppenbarligen fått mer sol på mig än detta året för nu är jag tyvärr inte sådär brun.

IMG_0387

Fortfarande gula naglar, hehe. Var iväg till Ullared med ett par vänner och fick bl.a med mig dom fina blommorna hem som ni ser i bakgrunden. Tyvärr dog dom under renoveringen då jag glömde bort att vattna, hihih. Vad heter såna blommor nu igen? Har fått hjärnsläpp.

nyheter24

Det blev väldigt uppmärksammat att jag fått mina bilder stulna i flera år vilket lett till att jag blivit indragen i diverse problem. Jag hade besök här hemma av Paloma från P3 för intervju ang. det och oj så nervös jag var men det gick bra och hon var så gullig och fin. Kändes så knasigt att höra sig själv på radio, haha. Fler nyhetssajter fick nys om det via P3 och jag fick ställa upp i telefonintervjuer med bl.a Nyheter24.

Och för er som undrar så har den mest ihärdiga personen som stulit mina bilder INTE givit upp så vitt jag vet. Och det är ju ganska frustrerande.

sick-af

Sen blev jag sjukare än sjukast. Mådde pyton. Brukar bli sådär riktigt sjuk någon gång om året ..

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Gud vad snygg Aron är!!! Hur länge har ni varit tillsammmans? Planerar ni att skaffa barn snart? Håll hårt i han! 🙂

    1. simonejarlasberg

      Ja visst är han? 😀 finaste! Vi har varit ihop i ca 5,5 år nu och vi planerar inte att skaffa barn inom en snar framtid men vi båda älskar barn och vill absolut ha barn. När vi är runt 30 tänker vi 🙂

Annons
stats