LJUNGS SLOTT | Simone Jarl Åsberg

Simone Jarl Åsberg

Annons

LJUNGS SLOTT

IMG_3810 IMG_3813 IMG_3814 IMG_3816 IMG_3818 IMG_3820

Idag for vi till Ljungs slott för att gå en guidad tur. Det var väldigt intressant och jag tror att det är första gången jag någonsin varit i ett slott. Ljungs slott var ju även med i Det okända som går på Tvn så det var faktiskt lite läskigt. Typ när jag gick på toan och det var jätte dunkelt ljus inne på toan, hehe. Vågade inte kolla i spegeln utifall att någon skulle stå bakom mig där, lol.

Hur som helst, sjukt häftigt. Tänk att jag nu gått på samma golv som Von Fersen en gång gick på. Jag har så svårt att ta in att det finns människor som levt så långt innan mig. Här och nu är ju mitt universum och sådant som är utanför min bubbla, mitt liv, existerar inte. Lite som att man typ inte fattar att Hollywood-kändisar faktiskt finns i verkliga livet. Dom ser man ju bara på film, eller hur? hehe.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats