FRIYAY MEANS ME DAY | Simone Jarl Åsberg

Simone Jarl Åsberg

Annons

FRIYAY MEANS ME DAY

IMG_4042 IMG_4043

Hej! Nu är jag tillbaka här igen, ni vet väl hur jag funkar vid detta laget.

Idag är det fredag och 1 september, hur fort går inte tiden? Vart tog sommaren vägen? Fick vi ens någon sommar i år? Svar : Typ inte .. Jag är iallafall ledig idag precis som varje fredag. Så jag börjar min morgon med kaffe och ansiktsmask ifrån Lush. Jag använde alltid masker från Lush förr men nu var det ett bra tag sedan så i förra veckan klickade jag hem dessa två. Mask och Magnaminty har jag testat förut men inte BB seaweed. Vilka är era favoritmasker? Tipsa gärna för jag älskar ansiktsmasker och anväder det gärna varje dag.

 

Mask of magnaminty : Stryk enkelt över huden med denna blandning av pepparmintolja som stimulerar blodcirkulationen och ger lyster till huden, ringblomma och klorofyll som vårdar huden medan nattljusfrön och malda adukibönor ger en skonsam exfoliering.

BB seaweed : En lugnande färsk ansiktsmask med sjögräs, malda mandlar, ros-absolut och aloe vera för att lugna och mjukgöra huden. Vi använder även rosmarinoljan för dess föryngrande effekt på huden och kaolin som lyfter bort överflödig olja och smuts. Hirsflingor ger en mild skrubb och ger huden en skonsam skrubbning och avlägsnar död hud när du sköljer av den.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja med dagens sysslor som till stor del kommer bestå av disk och städning. Men jag tänkte också gymma och försöka sy in ett par brallor som är lite stora.

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats