WHAT I DO ON A BAD DAY | Simone Jarl Åsberg

Simone Jarl Åsberg

Annons

WHAT I DO ON A BAD DAY

bad day collage

Idag är ingen bra dag. Jag brukar ha såna dagar ganska ofta för i och med min asperger så blir jag utmattad lätt och när jag blir det brukar jag fastna i negativa tankar och knappt orka mig upp ur sängen. Vill bara bli lämnad ifred. Idag ska jag dock iväg på min KBT så upp måste jag ta mig hur som helst. Ofta brukar jag strunta i möten osv dagar som denna men det brukar bara göra mitt mående ännu värre för då får jag ångest också till råga på allt.

Jag försöker att bara acceptera och tillåta mig själv att ha dåliga dagar även om dom är för många för mitt tycke. Så här nedan har jag sammanställt en lista på saker som jag brukar göra när jag har en dålig dag. Vad brukar ni göra? Tipsa gärna!

 

  • Göra en “spa-dag”, med ansiktsmask, hårinpackning osv.
  • Dricka te framför en film/serie med tända ljus.
  • Sortera/rensa i mina garderober alternativt bland mitt smink.
  • Mysa med George lite extra.
  • Lyssna på någon meditations-övning eller podd och ligga på min spikmatta.
  • Ringa mamma för ja, det gör jag fortfarande som den sköra unge jag fortfarande är innerst inne.
  • Gå en promenad om vädret tillåter.
  • Läsa en bok eller tidning. (Just nu läser jag “Konsten att fejka arabiska” som handlar om autism.)
  • Kolla runt på youtube i timmar.
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats